Онлайн магазин

Списание „Българска наука и медицина“ е безплатно списание, което излиза всеки месец. Ние разчитаме на вашите дарения, за да продължаваме да предоставяме най-новата информация свързана с медицина на достъпен език, но за съжаление не е достатъчно и решихме да създадем онлайн магазин, чрез който да помогнем на нашите потребители да живеят по-добре, а ние да можем да продължаваме да правим професионален безплатен информационен продукт за ВАС.


 

ГинкоВин

GinkgoVin (ГинкоВин) е комбинация от висококачествени екстракти от Гинко Билоба и Гроздово семе, известни с благотворното си действие върху циркулацията на кръвта. Двата екстракта се допълват взаимно и действат благоприятно на паметта, кръвното налягаме и кръвообращението.

ginkovin_3d_box_2015

 

ЦЕНА: 18.60

Виж повече ->

КУПИ СЕГА!


ГинкоВин+Центела

ГинкоВин+Центела действа благоприятно на паметта, кръвообращението и кръвоносните съдове.
Центелата подобрява мозъчното кръвообращение, подпомага за подобряване на паметта и концентрацията, чрез влиянието си върху:
Допамина в префронталния кортекс (мозъчната кора). По този начин се стимулира работната памет, възприятието, концентрацията и краткосрочната памет.

ginkovincentella_3d_box_2015

ЦЕНА: 9.60

Виж повече ->

 

 

КУПИ СЕГА!


Лейди Хармония (60 таблетки)

Лейди Хармония съдържа натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве.

ladyharmonia_3d_box_2015

ЦЕНА: 18.60

Виж повече ->

 

 

КУПИ СЕГА!


ДетоксиФайв

Човешкото тяло е изложено на разнородни замърсители, проникващи в него от въздуха, храната и през кожата. Чрез кръвта те се разнасят и натрупват в различни органи и системи. За правилното функциониране на организма е необходимо извеждането или преобразуването им в безопасни форми.

detoxifive_3d_box_2015

ЦЕНА: 18.60

Виж повече ->

 

 

 

КУПИ СЕГА!


Ензи-Мил

Enzy-Mill (Ензи-Мил) е комбинация от най-важните храносмилателни ензими, произведени от световния лидер в областта – National Enzyme Company, USA. Те са от неживотински произход, имат висока устойчивост на стомашната киселинност и широк спектър на действие.

Приемът на ензими подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества, повишава жизнеността и води до лекота.

enzy-mill_3d_box_2015

ЦЕНА: 18.60

Виж повече ->

КУПИ СЕГА!


ЦистиРен

CystiRen (ЦистиРен) е синергично действаща комбинация от стандартизирани екстракти с висока концентрация. Екстрактът от Американска червена боровинка CystiCran е клинично тестван за антиадхезионното си действие срещу E.coli в уринарния тракт. Стандартната дневна доза CystiRen (ЦистиРен) съдържа 72 mg PACs. Екстрактът от Златната пръчица има диуретичен, имуномодулиращ и противовъзпалителен ефект.

cystiren_3d_2015

ЦЕНА: 12.00

Виж повече ->

 

 

 

КУПИ СЕГА!


Бланд

Bland (Бланд) е комбинация от висококачествени екстракти. Маточината и Лавандулата действат благоприятно на нервната система и сърцето в състояние на стрес и безпокойство. Ашвагандата действа успокоително.

bland_3d_box_2015

ЦЕНА: 6.90

Виж повече ->

 

 

 

КУПИ СЕГА!


Слийп

Sleep (Слийп) е комбинация от висококачествени растителни екстракти, благоприятстващи дълбокия и спокоен сън. Валерианата и Хмелът подпомагат лесното заспиване и пълноценния сън. Екстрактът от Копъруспокоява напрежението в стомаха – една от причините за трудното заспиване.

Слийп действа благоприятно при трудно заспиване, безсъние, често събуждане, безпокойство.

sleepl_3d_box_minipack_2015

ЦЕНА: 6.90

Виж повече ->

 

 

 

КУПИ СЕГА!