Търсене
Close this search box.

20 000 преглеждания ЗА ЕДИН ДЕН

20 000 преглеждания ЗА ЕДИН ДЕН

20 000 преглеждания ЗА ЕДИН ДЕН

20 000 преглеждания ЗА ЕДИН ДЕН


Направи дарение на училище!



***

Толкова са преглежданията на списанието (брой 90) за точно 24 часа.
bgnauka90

Първо искам да благодаря на всички верни читатели на БГ Наука, които мотивират нас – екипа, който стои зад списанието и сайта БГ Наука. Ние правим всичко това за вас и ще продължаваме да го правим.

Разбира се, това няма да е възможно и без нашите медийни партньори, които популяризират списанието и помагат за това българският читател да се докосне лично до хората, които се занимават с наука в България. Заедно създаваме мост между науката и обществото. Този мост е жизнено важен, за да се разбере необходимостта от това една държава да има истинска научна общност и научни разработки. Това е основата на всичко – от икономика (производство, предприемачество и работни места) до образование, култура и ежедневие, а дори и национална сигурност. Но за да се разбере всичко това, трябва да бъдат достъпни статиите, които вече над 10 г. публикуваме от български учени, изследователи и специалисти.

90-download

BGNauka-99


Разбери повече за БГ Наука:

***


Вземете (Доживотен) абонамент и Подарете един на училище по избор!



***

Включи се в списъка ни с имейли – получаваш броеве, статии, видеа и всичко, което правим за популяризирането на науката в България.  

Еднократен (Вечен) абонамент​​

Списание “Българска наука” излиза в PDF и ePub и може да се изтегли и чете от компютър, таблет и телефон. Достъпа до него става чрез абонамент, а възможността да се абонирате еднократно позволява да можете да достъпите всички бъдещи броеве без да се налага никога повече да плащате за списанието.