Българска Наука и Медицина – да се запознаем!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Съвсем наскоро в България започна издаването на ново електронно списание, посветено изцяло на науката медицина

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b0

Кои сме ние?

Специално предложение:
 

Ние сме списание „Българска наука“, но с нов проект – онлайн списание за медицина, а именно „Българска наука и медицина“.

Занимаваме се вече 11 години с разпространение на научна и научно-популярна информация и придобихме голям опит през годините, който искаме да впрегнем в нещо много важно, а именно нашето здраве.

Защо „Българска наука и медицина“?

Списанието е продължение на нашата работа като информационен научен портал. С това медицинско списание ние искаме да обхванем по-подробно важна част от нашето ежедневие и сме убедени, че информацията, която предоставяме не може да бъде намерена никъде другаде на български език.

Стараем се да бъдем реалисти и знаем, че в България все още нямаме изградени навици и разбиране за заплащане на електронни продукти. Това, разбира се, не може да ни спре – смятаме, че сами можем да променим тази реалност.

Едно от преимуществата на списанието е това, че то е електронно и всеки, който иска може да го получи веднага след заплащане на символична сума, като всичко отнема около 1 минута. Това позволява достъп на хора от цял свят до него, а вече забелязваме, че българи от чужбина се възползват от информацията, която предлагаме.

medicina-ads-uli

С какво сме по-различни?

Както сп. „Българска наука“ е уникално по рода си и това е така вече 11 години, така и медицинското списание „Българска наука и медицина“ е уникално сред другите медицински списания в България. Различното е това, че всички в екипа са млади специалисти, което ни най-малко не означава, че са неопитни или неинформирани, а точно обратното. В списанието покриваме всички най-важни аспекти от медицината, като във всеки брой има около 10 отделни рубрики.

Също така, езикът на списанието е приятелски и лесно разбираем от всеки читател. Важното е да се интересуваш от дадената статия или рубрика и всичко ще ти стане ясно.

А специалистите ще намерят много нова и полезна информация, която биха могли да приложат и в работата си, като ние им спестяваме известно ровене в интернет пространството.

Кой стои зад този проект?

Основните виновници за списанието сме няколко човека: Аз, Петър Теодосиев – главен редактор на „Българска наука“ и Nauka.bg, Росица Ташкова – бакалавър по молекулярна биология и магистър по микробиология и Владимир Попов – магистър фармацевт, като имаме и външни автори в различни области.

broi-3-medicina broi-1-medicina broi-2-medicina

Как може да си вземете списанието?

Списанието излиза всеки месец, а всеки, който иска да се информира и да подкрепи тази кауза, може да се абонира, като по този начин ще спести и 50% от крайната цена в сравнение с това да си купува всеки брой поотделно. Смятаме, че имаме място сред медицинските издания в България, като можем да твърдим, че нашата аудитория са младите хора, с различни от статуквото възгледи, които търсят промяна и не се страхуват да опитват.

Какво е KupiNauka.com?

Може би вече знаете, че сайтът KupiNauka.com е онлайн магазинът на Българска Наука и единственото място, което осигурява приходи на екипа ни, за да можем да продължим да издаваме списание „Българска Наука” напълно безплатно, както досега.

Какво получавате?

  • Над 140 статии
  • Разпределени в 36 направления
  • Всяка статия е съпроводена от богат снимков и/или видео материал
  • 4 излезли броя до момента
  • Всяка статия може да се изтегли в PDF
  • Всичко това получавате ВЕДНАГА!

КУПИ САМО ЗА 3.99 ЛВ!

АБОНАМЕНТ 20 ЛВ!

 

Сподели