От редактора

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

petarУважаеми читатели,

Вече повече от десет години списание „Българска наука“ предоставя напълно безплатно научна и научно-популярна информация в интернет. Проектът „БГ Наука“ стана институция, която популяризира българската наука сред огромен кръг българи.

Специално предложение:
 

Сега ви предлагаме ново медицинско списание – „Българска наука и медицина“, което е продължение на нашата работа. То ще ви запознае подробно с новостите в медицината. Ще ви показва какво се случва в света на медицината “в реално време” – какви видове нови лечения и медикаменти се разработват, както и всичко, което може да е полезно за вашето здраве и за здравето на близките ви и последните достижения на науката, свързани с пълноценния и здравословен начин на живот. Държим на научната достоверност и на достъпния език. Всяка статия е не само научно издържана, но и приятно и разбираемо написана. Независимо от познанията ви по медицина, химия или биология, от материалите ни ще разберете и узнаете всичко.

Това прави списанието „Българска наука и медицина“ ваш полезен съветник и добър източник на информация за най-новите промени и открития в медицината.

Списанието е подходящо не само за специалистите, но и за всеки интересуващ се от съвременната медицина, без оглед на възраст, професия и образование. Независимо дали сте любознателен читател, който желае да разшири здравната си култура или сте студент, или практикуващ лекар, или медицински специалист, вие ще се почувствате удовлетворени след прочитането на материалите ни. Форматът на списанието използва уникалните предимства на съвременната технология – изданията са в мрежата и ще могат да бъдат четени винаги, където и да сте. В новия свят, нека има здраве за всички.

С най-добри пожелания,

Петър Теодосиев, главен редактор

 

Сподели