Българска Наука и Медицина – да се запознаем!

Съвсем наскоро в България започна издаването на ново електронно списание, посветено изцяло на науката медицина

Кои сме ние?

Ние сме списание „Българска наука“, но с нов проект – онлайн списание за медицина, а именно „Българска наука и медицина“.

Занимаваме се вече 11 години с разпространение на научна и научно-популярна информация и придобихме голям опит през годините, който искаме да впрегнем в нещо много важно, а именно нашето здраве.

След БЕЗПЛАТНА регистрация получавате 100% достъп до всички материали:

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b0

Защо „Българска наука и медицина“?

Списанието е продължение на нашата работа като информационен научен портал. С това медицинско списание ние искаме да обхванем по-подробно важна част от нашето ежедневие и сме убедени, че информацията, която предоставяме не може да бъде намерена никъде другаде на български език.

СПИСАНИЕТО ВЕЧЕ Е БЕЗПЛАТНО!

Едно от преимуществата на списанието е това, че то е електронно и всеки, който иска може да го получи веднага след заплащане на символична сума, като всичко отнема около 1 минута. Това позволява достъп на хора от цял свят до него, а вече забелязваме, че българи от чужбина се възползват от информацията, която предлагаме.

medicina-ads-uli

С какво сме по-различни?

Както сп. „Българска наука“ е уникално по рода си и това е така вече 11 години, така и медицинското списание „Българска наука и медицина“ е уникално сред другите медицински списания в България. Различното е това, че всички в екипа са млади специалисти, което ни най-малко не означава, че са неопитни или неинформирани, а точно обратното. В списанието покриваме всички най-важни аспекти от медицината, като във всеки брой има около 10 отделни рубрики.

Също така, езикът на списанието е приятелски и лесно разбираем от всеки читател. Важното е да се интересуваш от дадената статия или рубрика и всичко ще ти стане ясно.

А специалистите ще намерят много нова и полезна информация, която биха могли да приложат и в работата си, като ние им спестяваме известно ровене в интернет пространството.

Кой стои зад този проект?

Основните виновници за списанието сме няколко човека: Аз, Петър Теодосиев – главен редактор на „Българска наука“ и Nauka.bg, Росица Ташкова – бакалавър по молекулярна биология и магистър по микробиология и Владимир Попов – магистър фармацевт, като имаме и външни автори в различни области.

broi-3-medicina broi-1-medicina broi-2-medicina

Как може да си вземете списанието?

Списанието излиза всеки месец, а може да получите достъп след регистрация. Смятаме, че имаме място сред медицинските издания в България, като можем да твърдим, че нашата аудитория са младите хора, с различни от статуквото възгледи, които търсят промяна и не се страхуват да опитват.

 

Какво получавате?

  • Над 180 статии
  • Разпределени в повече от 40 направления
  • 6 излезли броя до момента – първите 3 от тях са налични и в PDF формат
  • Всичко това получавате ВЕДНАГА!

Регистрирай се и виж всички материали ВЕДНАГА:

[ultimatemember form_id=9]